Fikk du med deg Farmen premieren?

I går gikk startskuddet for nok en farmen-sesong og jeg syntes starten virket meget lovende! Jeg er egentlig ikke noen stor fan av reality-serier, men akkurat farmen syntes jeg har et særegent og autentisk preg. Rett og slett koselig og underholdende iblandet nydelige naturscener, bonderomantikk og underholdning. Jeg syntes de nye deltakerene virket som en spennende gjeng og den som umiddelbart skilte seg ut var Frode, en rappkjeftet og underholdende nordlending! Jeg tipper vi får høre mye morro fra den kanten i løpet av serien. Han ble naturlig nok den første storbonden også, hehe.

Jeg anbefaler absolutt at du får med deg dagens episode som begynner 21.45 på TV. Vil du lese mer om hvem som er med i årets Farmen kan du sjekke ut TV2 sine sider om farmen her: http://www.tv2.no/underholdning/farmen/

farmen


Ingen kommentarer so far
Leave a comment

TrackBack URI

Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)