Mine favorittbutikker på nett

Jeg handler en god del klær på internett og det er noen butikker jeg bruker mer enn andre. I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle nevne noen av mine favoritter.

1. Nelly.

nelly

Ingen over, ingen ved siden! Rett og slett den beste klesbutikken på nett. Prisene er svært gunstige, leveringstiden er rask og utvalget er jo helt enormt. Nelly er nok et kjent navn for de fleste som har handlet på nett, har du derimot enda ikke prøvd å handle hos Nelly bør du prøve de! Jeg har handlet alt fra kjoler og penklær der til vanlige hverdagsklær. Klærne har du i postkassa etter noen få dager.

2. Zalando.

zalando

En annen butikk jeg bruker ofte når jeg går til innkjøp av nye klær er Zalando. Hos Zalando finner du alt fra sko til penklær. Jeg vil si at utvalget av sko er imponerende. Her finner du tusenvis av forskjellige pumps, støvletter, støvler, sandaler, sneakers, ja, you name it. Du finner det hos Zalando. Prisene er rimelige og leveringstiden er også her kjapp.


Ingen kommentarer so far
Leave a comment

TrackBack URI

Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)