Naked and afraid – ny Discovery serie

Jeg har alltid likt naturprogrammer og såkalte «overlevelsesprogrammer». Koseligst og best av de alle er jo vår alles Lars Monsen, men jeg liker også «amerikaniserte» utgaver. I dag kom jeg over et nytt slikt program kalt Naked and afraid. Konseptet er som følgende: Sett to menneskere, en mann og en dame, splitter naken og overlat de til seg selv i 21 dager. I dagens episode ble det dramatisk og en av deltakerne måtte fraktes ut av jungelen i en fei da han fikk 40.5 i feber. Skryt til de som tørr gjennomføre noe slikt!


Ingen kommentarer so far
Leave a comment

TrackBack URI

Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)